Lukanka Panagjurska
Tradiční sušená okořeněná bulharská klobása sušená, nikoli uzená.
Kategorie: | Výrobky z masa |
---|---|
Hmotnost: | 0.17 kg |
Tradiční sušená Bulharská delikatesa, s osvědčením v EU jako potravina se specifickým tradičním původem. Vyrábí se za přísného dodržování původní technologie. Na výrobu klobásy Panagjurska lukanka se používá hovězí a vepřové maso s nízkým obsahem tuku, které je umleté a smíchané s voňavým mletím kořením. Plní se do přírodních nebo kolagenových střev a nechávají se dozrát a usušit. Během sušení lukanka ztrácí 40 až 45% své hmotnosti. Hotový výrobek vyniká specifickým měkkým aromatem a chutí zralého masa s kořením. Vychutnat si Panagjurskou lukankou s červeným vínem je gurmаnsкým zážitkem. Hodí se k přípravě sendvičů a všech druhů studených předkrmů a to buď samostatně nebo v kombinaci s jinými druhy klobás či sýrů.
Přírodní produkt neobsahující náhražky masa, GMO ani lepek.
Složení: vepřové maso, hovězí maso, vepřová bílkovina, slanina, mléčná bílkovina (včetně laktózy), dextróza, sůl, koření, startovací kultury, konzervanty.
Výživové údaje ve 100 g výrobku:
energetická hodnota: 403 kcal
tuky: 31 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 15 g
sacharydy: 2 g, z toho cukry: 0,6 g
bílkoviny: 28,1 g
sůl: 4,18g
Uchovávat při teplotě od 0°C do + 8°C
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.