Jogurt z farmářského mléka - jahody
Přírodní jogurt RODOPI - jahody
Kategorie: | Produkty |
---|---|
Záruka: | 25 dní od data výroby |
Složení: | čerstvé pasterované mléko a živé kultury Lactobacillus bulgaricus a Streptococcus thermophilus |
Ovocná složka (min 15%): | jahody, sacharóza, glukózo-fruktózový sirup, modifikovaný kukuřičný škrob, přírodní aroma, želirující látka: karubin, regulátor kyselosti: kyselina citronová a citronan sodný |
Přírodní jogurt RODOPI se vyrábí z čerstvého farmářského mléka.
Kromě mléka obsahuje symbiotické kultury, které byly izolovány v bulharských horách Rodopi. Tyto kultury tvoří bakterie Lactobacillus bulgaricus a Streptococcus thermophilus a přidávají jogurtu onu specifickou, příjemně mléčně kysanou chuť a vůni.
Příprava jogurtu probíhá v souladu s původní bulharskou recepturou: mléko se pasterizuje, naočkuje, rozlije do sklenic, na jejichž dně je jahodová směs, nechá se dozrát a pak se ochladí. Hotový jogurt vydrží v ledničce minimálně 20 dní, i když v sobě nemá žádné konzervanty. Ale co je zajímavější - zůstává přitom živý!
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.