Jogurt z farmářského mléka - jahody

Přírodní jogurt RODOPI - jahody

Kód: 38/200
44 Kč
Kategorie: Produkty
Záruka: 25 dní od data výroby
Složení: čerstvé pasterované mléko a živé kultury Lactobacillus bulgaricus a Streptococcus thermophilus
Ovocná složka (min 15%): jahody, sacharóza, glukózo-fruktózový sirup, modifikovaný kukuřičný škrob, přírodní aroma, želirující látka: karubin, regulátor kyselosti: kyselina citronová a citronan sodný
Druh: jahoda, Objem, ml: 200
Ve výrobě | 38/200
44 Kč

Přírodní jogurt RODOPI se vyrábí z čerstvého farmářského mléka.

Kromě mléka obsahuje symbiotické kultury, které byly izolovány v bulharských horách Rodopi. Tyto kultury tvoří bakterie Lactobacillus bulgaricus a Streptococcus thermophilus a přidávají jogurtu onu specifickou, příjemně mléčně kysanou chuť a vůni. 

Příprava jogurtu probíhá v souladu s původní bulharskou recepturou: mléko se pasterizuje, naočkuje, rozlije do sklenic, na jejichž dně je jahodová směs, nechá se dozrát a pak se ochladí. Hotový jogurt vydrží v ledničce minimálně 20 dní, i když v sobě nemá žádné konzervanty. Ale co je zajímavější - zůstává přitom živý!

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Zpět do obchodu