Bílý jogurt z ovčího mléka
Bílý jogurt z ovčího mléka
Kategorie: | Produkty |
---|---|
Záruka: | 30 dní od data výroby |
Hmotnost: | 0.53 kg |
Přírodní jogurt FERMER se vyrábí z čerstvého ovčího mléka.
Ovčí mléko je mléko stoletých lidí...
Neopakovatelné vlastnosti tohoto mléka jsou známé už od nejstarších časů. Svým chemickým složením ovčí mléko převyšuje kravské. Kromě toho, že má jednou tolik tuku mléko obsahuje více vápníku, fosforu, kobaltu, vitaminů B, A a D a nepostradatelných aminokyselin a také se lépe vstřebává lidským organizmem.
Kromě mléka obsahuje symbiotické kultury, které byly izolovany v bulharských horách Rodopi. Tyto kultury tvoří bakterie Lactobacillus bulgaricus a Streptococcus thermophilus a přidávají jogurtu onu specifickou, příjemně mléčně kysanou chuť a vůni.
Příprava jogurtu probíhá v souladu s původní bulharskou recepturou: mléko se pasterizuje, naočkuje se, rozleje se do sklenic, nechá se dozrat a pak se ochladí. Hotový jogurt vydrží v ledničce minimálně 30 dní i když nemá v sobě žádné konzervanty. Ale co je zajímavější - zůstává přitom živý!
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.