Kefír ze Zájezdu
Domácí kefír smetanové chutě a správně husté konzistence
Kategorie: | Produkty |
---|---|
Záruka: | 30 dní od data výroby |
Hmotnost: | 0.5 kg |
Domácí kefír RODOPI je vyroben za použitím mixu očkovacích kultur:
Lactococcus lactis sp. lactis
Lactococcus lactis sp. lactis biovar. diacetylactis
Lactococcus lactis sp. cremoris
Leuconostoc mesenteroides sp. cremoris
Lactobacilus kefyr
Candida Kefyr
Streptococcus unisporus
Streptococcus thermophilus
Domácí kefír RODOPI obsahuje 3,7% tuku, 2,1% mléčného cukru, 3,2% proteinů, 0,01% minerálních solí, kyseliny mléčné, vitaminů a jiné látky velmi cenné pro lidský organizmus.
3,0
2 hodnocení
Přidat hodnocení
5
4
3
2
1
5
MZ
Martin Zedník
Tento KEFÍR je výborný a naprosto splňuje očekávání na zažívání a jestli je tam něčeho méně nebo více, je jedno jak mě, tak mým zákazníkům, kterým moc chutná. Určitě doporučuji a nějaké vyhlášky mě opravdu nezajímají viz. komentář výše..
Navíc si ho u mě ve farmářském obchodě kupují i profesionální sportovci, kteří si složení bedlivě hlídají..
Takže jen do něj a ochutnejte
NA
Nikolay Apostolov
(Administrátor)
Velmi děkujeme za krásné hodnocení!
Vážíme si každý názor, ale pravdou je, že se nám víc líbí ty pozitivní :-)
1
ŠM
Štěpán Marhons
Výrobek "Kefír domácí" je pro zákazníky zavádějící a legislativně (vyhláška č. 397/2016 Sb.) špatně použitý název pro tento výrobek, jelikož neobsahuje zásadní kvasinkovou kulturu (viz složení výrobku), která je pro kefír nepostradatelná z hlediska chuti, konzistence a charakteru výrobku. Doporučuji všem věnovat se složení výrobku, protože toto "Kefír" není.
NA
Nikolay Apostolov
(Administrátor)
Vážený pane Marhons,
velmi vám děkujeme za předložený názor.
Můžeme říct, že částečně s vámi souhlasíme neboť uvedený mix očkovacích kultur, které se v našem kefíru používají nebyl úplně přesný. Proto jsme požádali o odborné stanovisko přímo výrobce těchto kultur a na základě jeho vyjádření jsme provedli odpovídající nápravu.
Pravdou je, že vzniklý produkt je s nižší produkcí plynu a to ho může odlišovat od kefíru tak jak ho znáte. Ale tím, že používáme správné složení očkovacích kultur a dodržujeme stanovenou technologii výroby můžeme tvrdit, že námi vyrobení produkt je kefír. Možná slůvko "domácí" není šťastně použito, ale vycházeli jsme z kapacity naši mini mlékárny kde jedna várka je ze 100l mléka a to je množství, které se bez problémů zpracovávalo a i dnes zpracovává ve farmářské domácnosti. Popřemýšlíme jestli nebude vhodnější název farmářský kefír.
Ještě jednou děkujeme za váš názor, moc pro nás znamená.
Krásný den
RODOPI
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.