Jogurtová kultura - veganský jogurt, 10 sáčků 1 sáček na 1 l jogurtu
Jogurtová startovací kultura pro příznivce vegeteriánství a veganství.
NEOBSAHUJE mléko, laktózu, lepek, sóju, ořechy. ŽÁDNÉ živočišné produkty, ŽÁDNÉ geneticky modifikované organismy, konzervanty ani doplňkové látky. Vhodné pro děti i dospělé.
Kategorie: | Produkty |
---|---|
Záruka: | 1 rok |
Hmotnost: | 0.003 kg |
Startovací kultura pro domácí přípravu veganského jogurtu.
NEOBSAHUJE mléko, laktózu, lepek, sóju, ořechy.
ŽÁDNÉ živočišné produkty,
ŽÁDNÉ geneticky modifikované organismy, konzervanty ani doplňkové látky.
Vhodné pro děti i dospělé.
Balení: 10 sáčků po 1 gramu.
Složení: minimálně 1 miliard životaschopných buněk na gram.
Obsahuje následující kmeny:
Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus gasseri, Lactobacillus casei sp. rhamnosus, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium infantis, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium breve, Bifidobacterium adolescentis, Streptococcus thermophilus.
Podmínky skladování:
2 roky při teplotě od 0 do 10°C nebo
1 rok při teplotě do 20°C na suchém, tmavém místě, mimo sluneční světlo.
Datum spotřeby je vyznačeno na spodní části obalu. Neskladujte otevřené sáčky.
Způsob přípravy:
Zahřejte 1 litr rostlinného mléka (sójové, rýžové, mandlové apod.) na 37-39ºC, přidejte startovací kulturu z jednoho sáčku a dobře promíchejte, aby se rozpustila. Nádobu s naočkovaným rostl. mlékem zabalte, případně zabalenou vložte do termoboxu. Naočkované rostlinné mléko nechte bez míchání kysat při teplotě 39 ºC po dobu 8 - 10 hodin. Po té nádobu opatrně (bez třepání či míchání) vyjměte z termoboxu a vložte do lednice. Po ochlazení na 10ºC je produkt připraven ke spotřebě.
Kvalita hotového výrobku závisí na kvalitě použitého rostlinného mléka. Pokud nejste s výsledkem spokojeni, použijte jiné rostlinné mléko.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.