Bílý jogurt z buvolího mléka
Bílý jogurt z buvolího mléka
Kategorie: | Produkty |
---|---|
Záruka: | 30 dní od data výroby |
Hmotnost: | 0.53 kg |
Přírodní jogurt FERMER se vyrábí z čerstvého buvolího mléka.
Kromě mléka obsahuje symbiotické kultury, které byly izolovany v bulharských horách Rodopi. Tyto kultury tvoří bakterie Lactobacillus bulgaricus a Streptococcus thermophilus a přidávají jogurtu onu specifickou, příjemně mléčně kysanou chuť a vůni.
Příprava jogurtu probíhá v souladu s původní bulharskou recepturou: mléko se pasterizuje, naočkuje se, rozleje se do sklenic, nechá se dozrat a pak se ochladí. Hotový jogurt vydrží v ledničce minimálně 30 dní i když nemá v sobě žádné konzervanty. Ale co je zajímavější - zůstává přitom živý!
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.